Bemutatkozás / Introduction

Mit jelent számunkra a Hallgatói Önkormányzat? Egy remek, hallgatókból álló csapatot, amely megosztva a feladatokat egy egységként próbálja könnyebbé és szebbé tenni egyetemi éveiteket!

A Hallgatói Önkormányzat főbb feladatai közé tartozik a hallgatói érdekképviselet minden fórumon, az oktatók-hallgatók közti eredményes kapcsolattartás, a tanulmányi nehézségeken való átlendítés és nem utolsó sorban közösségépítő rendezvények szervezése, szórakozási, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek biztosítása, melyek során nagy figyelmet szentelünk szakmai fejlődésetekre is!

Részönkormányzatunk egyedülálló, hiszen tevékenységünket több képzési központban is végezzük, összetartva karunk hallgatóit.

Hallgatótársaink bármikor, bármilyen kérdéssel és problémával nyugodtan, bizalommal fordulhatnak hozzánk! Keressetek bátran!

Tisztségviselőinkről, referenseinkről a „Rólunk” fül alatt tájékozódhattok. Kövessetek minket a Facebookon, ahol szintén értesülhettek friss híreinkről, ösztöndíjakról és további Nektek szóló lehetőségekről!